Painepesijöitä elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Puhtaus ei ole puoli ruokaa, se on koko ateria. Elintarvikealalla hygienia on tuotantoprosessin keskiössä. Tämä on selvää myös kaikille ISS:n työntekijälle, jotka huolehtivat tuotantolaitteiden ja -tilojen puhtaudesta useassa suomalaisessa elintarvikealan yrityksessä.

Etsimme nyt osa-aikaisia PAINEPESIJÖITÄ vahvistamaan tiimiämme Mikkeliin.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakaskohteidemme elintarviketuotantotilojen pesuista ja siivouksista käsi- ja konemenetelmin. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 15.00 – 05.00 ilta- ja yövuoroissa, mutta töitä saattaa olla tarpeiden mukaan myös viikonloppuisin. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen syyskuun 2020 loppuun saakka, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työtunteja kertyy pääsääntöisesti viideltä päivältä viikossa, mutta välillä tunnit saattavat jäädä vähäisemmälle.


Edellytämme kaikilta hakijoilta kiinnostusta vastuullisiin sekä monipuolisiin työtehtäviin. Me panostamme laatuun, emme määrään. Tarjoamme valituille henkilöille kattavan perehdytyksen kaikkiin tehtäviin ennen työn aloitusta. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta asiakaslähtöisyyttä, suomen tai englannin kielen taitoa, joustavuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Kokemus vastaavista tehtävistä, hygieniapassi sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Kohteen sijainnista ja työajoista johtuen B-ajokortti ja oma auto helpottavat työpaikalle kulkemista.


Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, joka tukee ja kannustaa sinua. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä. Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys sekä työturvallisuus ja näiden avulla olemme yhteisvoimin matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaikaa on 23.1.2020 saakka, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot