(Poistunut julkaisusta)

Painepesijöitä elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Puhtaus ei ole puoli ruokaa, se on koko ateria. Elintarvikealalla hygienia on tuotantoprosessin keskiössä. Tämä on selvää myös kaikille ISS:n työntekijälle, jotka huolehtivat tuotantolaitteiden ja -tilojen puhtaudesta useassa suomalaisessa elintarvikealan yrityksessä.


Etsimme nyt PAINEPESIJÖITÄ vahvistamaan tiimiämme Mikkeliin.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakaskohteidemme elintarviketuotantotilojen pesuista ja siivouksista käsi- ja konemenetelmin. Työskentely painottuu pääasiassa arkisin 14-06 välille ilta- ja yövuoroille, mutta töitä saattaa olla tarpeiden mukaan myös viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava.


Me panostamme laatuun, emme määrään. Edellytämme kaikilta hakijoilta kiinnosta vastuullisiin sekä monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme valituille henkilöille kattavan koulutuksen kaikkiin tehtäviin ennen työn aloitusta. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta asiakaslähtöisyyttä, suomen kielen taitoa, joustavuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä B-ajokorttia.


ISS:llä pääset aitiopaikalta näkemään eri elintarvikekohteita, saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuuriedut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. ISS:llä tarjoamme elämäntilanteeseesi sopivan työn, mahdollisuuksia edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys sekä työturvallisuus ja näiden avulla olemme yhteisvoimin matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaikaa on 31.10.2019 saakka, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 
ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -