(Poistunut julkaisusta)

Painepesijöitä elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt kahta omatoimista ja reipasta PAINEPESIJÄÄ Mikkeliin.

Työtehtäviisi kuuluu painepeseminen elintarviketehdasympäristössä. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava sekä toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu tehtäväksi iltaisin ja öisin klo 17-05 välille. 

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut työhön. Työssä menestyäksesi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen ja englannin kielen taitoa sekä nautit itsenäisestä työskentelystä. Eduksi katsotaan, jos sinulla on hygieniapassi ja/tai työturvallisuuskortti. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

- ISS on savuton työpaikka -