(Poistunut julkaisusta)

Painepesijöitä/ Elintarvikesiivoojia Jyväskylään
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Pidätkö fyysisestä ja joustavasta työstä? Haluatko nähdä työsi jäljen? Tämä työpaikka voi siinä tapauksessa olla kuin tehty sinulle!

Haemme nyt PAINEPESIJÖITÄ/ELINTARVIKESIIVOOJIA tehdasympäristöön Jyväskylään.

Tulet työskentelemään tehtaan laitteiden puhdistustehtävissä sekä yleisesti pitäen huolta tehtaan yleisestä siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut ja tuotantolaitoksen siivoustehtävät. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymisessä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ on kaksivuorotyötä ja työvuorot painottuvat ilta - ja ajoittain yötyöhön. Työvuoroja tarjotaan 4 -5 päivää / viikossa. Iltavuoro alkaa klo: 14.40 ja yövuoro vastaavasti klo: 22.00. tehtävään haemme myös asiakkaallemme keikkatyöntekijöitä, joten kerrothan hakemuksessasi millainen työsuhde sopii sinun elämäntilanteeseesi parhaiten. Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemus vastaavasta
työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat kattavan
perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi kehittyessäsi tilaisuuden edetä urallasi ja siirtyä mahdollisesti vakituisiin tehtäviin.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi järjestelmässämme. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lisätiedusteluihin vastaa Miia Tarvainen p. 050 3623984 tai sähköpostitse miia.tarvainen@personlahuset-sg.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi