(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt PAINEPESIJÖITÄ / ELINTARVIKESIIVOOJIA Kristiinankaupunkiin keikkaluontoiseen työsuhteeseen sekä eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Elintarviketilojen siivoojana puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ilta- tai yövuoroissa. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työt alkavat toimeksiantojen mukaan. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 5.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Sinun tulee osata ottaa vastuuta oman työsi laadusta. Aikaisempi kokemus vastaavan kaltaisesta työstä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Ennen työn aloittamista on esitettävä salmonellatodistus. Tehdasalueella työskentelevien henkilöiden on oltava täysi-ikäisiä.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi mahdollisuuden kehittyessäsi siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä