(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt PAINEPESIJÄÄ Honkajoelle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Painepesijänä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arki-iltaisin, n. 15-30h/viikko. Työtuntimäärät vaihtelevat siis tilanteen mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 5.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Sinun tulee osata ottaa vastuuta oman työsi laadusta. Aikaisempi kokemus vastaavan kaltaisesta työstä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Ennen työn aloittamista on esitettävä salmonellatodistus.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi mahdollisuuden kehittyessäsi siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.