(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö osa-aikatyötä muun elämän oheen? Onko tavoitteenasi työllistyä pidempiaikaisesti? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt PAINEPESIJÄÄ Kaskisiin pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tuotantolaitossiivoojana / painepesijänä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Töitä tehdään arkisin klo 16-20. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 4.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Sinun tulee osata ottaa vastuuta oman työsi laadusta. Aikaisempi kokemuksen vastaavankaltaisesta työstä tai alan koulutuksesta katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi mahdollisuuden kehittyessäsi siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta viimeistään 13.12.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi