(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Onko sinulla hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Tule meille töihin!

Haemme nyt PAINEPESIJÄÄ Kristiinankaupunkiin.

Painepesijänä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Hygieniapassi, ajokortti ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät ainakin huhtikuuhun asti. Töitä on tarjolla lähinnä iltavuoroissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Työtunteja kertyy viikossa noin 25, mutta olemme joustavia myös työntekijöiden suuntaan. Personalhusetillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi kehittyessäsi tilaisuuden edetä urallasi ja siirtyä mahdollisesti vakituisiin tehtäviin.

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Tiesitkö, että me tarjoamme hyvää työtä! – www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi