(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä vuorotteluvapaan sijaisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Omaatko ongelmanratkaisukykyä ja pystytkö työskentelemään itsenäisesti? Teetkö tarkkaa työtä ja ymmärrät hygieniavaatimukset osana elintarviketeollisuuden tuotantoprosessia? Oletko tottunut fyysiseen työskentelyyn etkä pelkää yötyötä?


Saatat olla juuri hakemamme henkilö, sillä etsimme tällä hetkellä


PAINEPESIJÄÄ vuorotteluvapaasijaisuuteen elintarviketeollisuuden asiakaskohteeseemme Nurmoon.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen työsuhdetta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittaneita tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotiaita tai yli 55-vuotiaita.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tehtävässä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita matalapainepesulla. Työaika on klo 21.00-05.30 välillä ja työtunteja kertyy noin 30-37,5h viikossa. Viikon viimeinen työpäivä päättyy lauantai aamuna. Työsuhde on määräaikainen 28.10.2018 saakka. Työ alkaa toukokuun 2018 aikana.


Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Aikaisemman kokemuksen vastaavan kaltaisesta työstä tai alan koulutuksen katsomme eduksesi. Halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Toivomme, että olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön ja että sinulla on hyvä asenne työntekoon. Eduksi katsomme hygieniapassin sekä työturvallisuuskortin.


ISS:llä saat mukavan palkan ja paikan menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Haluamme tuottaa hyvää laatua asiakkaillemme, minkä lisäksi työturvallisuusasiat ovat lähellä sydäntämme. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Kiinnostuitko? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity osaavien ammattilaisten joukkoon. Hakuaikaa 31.5.2018 asti. 


ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton työpaikka –