(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä viikonlopputyö
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Tule meille töihin!

Haemme nyt asiakkaallemme KORKEAPAINEPESIJÄÄ elintarvikekohteeseen Jyväskylään.

Elintarviketilojen siivoojana puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Sinun tulee osata ottaa vastuuta omasta työn laadustasi. Hygieniapassi on välttämätön ja asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtä tehdään perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin ja yhteensä työtunteja tulee viikossa noin 12-15.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemus samankaltaisesta työstä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.