Painepesijä, vakituinen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

Pidätkö fyysisestä ja joustavasta työstä? Motivoidutko oman työnjäljen näkemisestä? 

Haemme nyt asiakasyrityksemme lisääntyvään tarpeeseen PAINEPESIJÄÄ Kuopioon aamu-, ilta- ja yövuoroihin. 

Työskentelet tehtaan laitteiden ja linjastojen puhdistustehtävissä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Työkohteet sijaitsevat muutaman kilometrin päässä keskustan alueesta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa, ma -pe. Työn aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa ja yhdistä jo luotu profiilisi haun alle.

Lisätietoja voi kysellä Leevi Rantalaiselta / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot