Painepesijä tehdasympäristöön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Pidätkö fyysisestä ja joustavasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt PAINEPESIJÄÄ tehdasympäristöön Kuopioon.

Painepesijänä tulet työskentelemään tuotantolaitoksen laitteiden puhdistustehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymisessä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työt tehdään aina iltavuorossa ma - pe arviolta klo 16 - 00 välillä. Työt alavat heti sopivan henkilön löytyessä ja jatkuvat aina syyskuun loppuun asti. Tässä sinulle hyvä mahdollisuus esimerkiksi pitempiaikaiseen kesätyöhön! Mainitsethan myös halustasi työskennellä keikkaluonteisesti tai viikonloppuisin!

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi mahdollisuuden kehittyä ja kartuttaa työkokemustasi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi järjestelmässämme. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä:

Sara Vepsäläinen
sara.vepsalainen@personalhuset.fi / 045 78817711


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Hyvää työtä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267337
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi