(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä / sosiaalitilojen siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö uusia työhaasteita? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt PAINEPESIJÖITÄ / SOSIAALITILASIIVOOJIA Sahalahdelle keikkaluontoiseen työsuhteeseen sekä eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Elintarviketilojen siivoojana puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Sosiaalitilojen siivoojana taas vastuullasi ovat taukotilat sekä toimistot. Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ilta- tai yövuoroissa. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Töihin on mahdollista päästä heti.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Sinun tulee osata ottaa vastuuta oman työsi laadusta. Aikaisempi kokemus vastaavan kaltaisesta työstä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Ennen työn aloittamista on esitettävä salmonellatodistus.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi mahdollisuuden kehittyessäsi siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Työt on mahdollista aloittaa heti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä