(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä Pieksämäelle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Haemme painepesijää työhön Pieksämäelle

Pesijänä tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja  työssäsi vastaat osaltasi asiakasyrityksemme puhtaustavoitteista.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi painepesukokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätön. Työaika on arkisin ilta- yöpainotteinen, töitä on noin 25,0-37,5 tuntia viikossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Pirjo Markkanen puh. 044 521 8570.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian koska työn voi aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä,  kuitenkin viimeistään 16.8.2019.