(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Pidätkö fyysisestä ja joustavasta työstä? Etsitkö talveksi lisäansioita? 

Haemme nyt asiakasyrityksemme lisääntyvään tarpeeseen KALUSTONPESIJÄÄ Kuopioon talvilomien tuurauksiin.

Työskentelet tehtaan laitteiden puhdistustehtävissä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Työkohde sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustan alueesta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ tehdään päivä sekä iltavuorossa, ma -pe. Työn aloitus viikolla kolme ja mahdollisuus jatkaa myös kesäsesongissa tarpeiden mukaan.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa ja yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa tammikuun toisella viikolla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä