(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä elintarviketeollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Oletko kiinnostunut työskentelemään elintarviketeollisuuden tehtävissä? Etsitkö vakituista työtä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme?   Haemme nyt PAINEPESIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.   Asiakkaamme on Oulun talousalueella toimiva elintarviketeollisuuden yritys. Tällä kertaa etsimme heille työntekijää painepesutyöhön. Painepesijänä työskentelet arki-iltaisin n. klo 14-22 välillä. Työaika on noin 25 h/vko. Puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Työ tehdään osittain alle +6 asteen lämpötilassa, joten tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta.
 
Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Sinun tulee osata ottaa vastuuta oman työsi laadusta. Aikaisempi kokemus vastaavankaltaisesta työstä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ennen työn aloittamista on esitettävä hygieniapassi ja salmonellatodistus.
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustaviin työaikoihin, mielenkiintoiseen työympäristöön ja halutessasi mahdollisuuden edetä urallasi. Voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.    Täytä hakemuksesi viimeistään 10.6.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.        Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi   Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi