Painepesijä elintarviketeollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Oletko kiinnostunut työskentelemään elintarviketeollisuuden tehtävissä? Etsitkö vakituista työtä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme?
 
Haemme nyt PAINEPESIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.
 
Asiakkaamme on Oulun talousalueella toimiva elintarviketeollisuuden yritys. Tällä kertaa etsimme heille työntekijää painepuhdistustyöhön. Painepesijänä työskentelet arki-iltaisin n. klo 14-22 välillä. Työaika on noin 25 h/vko. Työtehtäviisi kuuluu teurastamon, tuotannon ja toimistotilojen siivoaminen. 
 
Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ tehdään osittain alle +6C lämpötilassa ja se on fyysisesti raskasta, joten edellytämme hakijalta hyvää fyysista peruskuntoa. Lisäksi edellytämme hakijalta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. 
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaamme toimintaan ja halutessasi edetä urallasi. Voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. 
 
Täytä hakemuksesi viimeistään 24.4.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!
 
 
 
 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi
 
Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1259148
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu