(Poistunut julkaisusta)

Painepesijä Elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Etsimme nyt tarmokasta ja fyysiseen työhön tottunutta PAINEPESIJÄÄ elintarviketeollisuuden asiakaskohteeseemme Outokumpuun.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut. Tehtävässä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita matalapainepesulla.


Painepesijänä vastaat elintarviketilojen siisteydestä. Haemme työntekijää päivävuoroon jossa työaika on klo 7-15. Työtä on tarjolla asiakkaan tuotannon mukaisesti viikon jokaisena päivänä.

Toivomme, että olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön ja että olet vähintään 18-vuotias. Kokemusta ja koulutusta tärkeämpää on oikea asenne ja halu oppia. Sinun tulee osata ottaa vastuuta omasta työn laadustasi. Työssäsi tarvitset kykyä kommunikoida suomeksi ja hyvä englannin kielen taito on hyödyksi. Eduksi katsomme suoritetut hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteeseen kulkemista.

Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.11.2018 Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -