(Poistunut julkaisusta)

Painelaiteturvallisuuden asiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Haemme Kemin seudulle tarkastusinsinööriä vastaamaan painelaitteiden tarkastuksista ja vaatimustenmukaisuuden arvioinnista.

Tehtävässä suoritat itsenäisesti painelaitteiden lakisääteisiä tarkastuksia. Olet mukana varmistamassa paineellisten laitteiden ja järjestelmien turvallisuutta aina valmistuksesta lähtien, läpi laitteiden elinkaaren, auttaen samalla asiakaitamme huolehtimaan lakisääteisistä turvallisuusvelvoitteistaan. Tarkastustehtäväsi sijoittuvat pääosin Lapin alueelle, mutta tarvittaessa myös muualle Suomeen. Toimipaikkasi on Keminmaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, insinööri tai teknikko). Lisäksi sinulla tulisi olla työkokemusta valmistus-, prosessi- tai energiasektorilta, voimalaitostuntemusta sekä matkustusvalmiutta. IWT-, IWS-, IWE- tai IWI-pätevyydet katsotaan eduksi, samoin kokemus painelaitteiden suunnittelusta ja kunnossapidosta. Oma-aloitteinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakasta, myynnillisiä valmiuksia, hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin ja/tai ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 15.9.2020.