(Poistunut julkaisusta)

Painelaiteturvallisuuden asiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haemme sekä Kotka-Kouvolan että Lahden seudulle tarkastusinsinöörejä vastaamaan painelaitteiden tarkastuksista ja vaatimustenmukaisuuden arvioinnista.

Tehtävässä suoritat itsenäisesti, mutta tiimisi tukemana painelaitteiden lakisääteisiä tarkastuksia. Olet mukana varmistamassa paineellisten laitteiden ja järjestelmien turvallisuutta aina valmistuksesta lähtien ja tarkastat niitä läpi laitteiden elinkaaren auttaen samalla asiakaitamme huolehtimaan lakisääteisistä turvallisuusvelvoitteistaan.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (diplomi-insinööri, insinööri tai teknikko). Lisäksi sinulla tulisi olla työkokemusta valmistus-, prosessi- tai energiasektorilta, voimalaitostuntemusta sekä matkustusvalmiutta. IWT-, IWE- tai IWI-pätevyydet katsotaan eduksi, samoin kokemus painelaitteiden suunnittelusta ja kunnossapidosta. Oma-aloitteinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakasta, myynnillisiä valmiuksia, hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Englannin ja ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan tiimin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä ovat alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaitamme ja kehitämme jatkuvasti tarkastusmenetelmiämme asiakkaidemme parhaaksi. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 16.11.2018.