(Poistunut julkaisusta)

Painelaitehitsaaja, Valmet Technologies Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle.
Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Etsimme Valmetin Lapuan toimipisteelle ammattitaitoisia

PAINELAITEHITSAAJIA

Työ on paineenalaisen putkiston TIG-hitsaamista ja työtä on tarjolla noin 12 kk alkaen syksystä 2019.

Hakijoilta edellytämme:
- Työkokemusta paineenalaisen putkiston TIG-hitsauksesta (ruostumaton/dublex)
- Kokemusta painelaitevalmistuksesta sekä painelaitehitsauksen tuntemusta
- Tuntemusta eri hitsausprosesseista sekä materiaaleista
- Piirustusten lukutaitoa
- Vuorotyövalmiutta
- Työturvallisuus- ja tulityökortteja
- Työkieli: suomi tai englanti

Lisäksi katsomme eduksi voimassa olevat hitsausluokat (TIG,MAG,puikko) sekä hitsausalan standardien tuntemuksen (EN/ASME). Odotamme hakijoilta valmiutta työskennellä myös muissa tuotannon tehtävissä.
Hakijoiden pätevyys varmistetaan työkokeella ennen työsuhteen alkamista.

Tarjoamme sinulle pitkän määräaikaisen työsuhteen sekä haasteita tarjoavan työtehtävän dynaamisessa, monimuotoisessa ja globaalissa työyhteisössä. Hae siis paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaina.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.