(Poistunut julkaisusta)

Painelaite-/kattilasuunnittelija (Tampere/Varkaus)
Rantotek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Rantotek Oy on Tampereella ja Varkaudessa toimiva voimalaitos- ja kattilasuunnitteluun keskittynyt yritys. Toimimme globaalisti useiden eri asiakkaiden kanssa, joten tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä kattila- ja voimalaitosprojekteissa.

Etsimme joukkoomme reippaan asenteen omaavaa, joko nuorta suunnittelijaa kehittymään alan asiantuntijaksi tai jo alalla kokemusta hankkinutta osaajaa. Tehtävissä menestyminen edellyttää rohkeaa asennetta ja kykyä tarttua monipuolisiin haasteisiin.

Odotamme hakijalta:

  • insinöörikoulutusta
  • perustaitoja 3D-suunnitteluohjelmista, Autocad ja/tai Inventor
  • vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä saada asiat hoidettua sekä halua kehittyä alalla
  • englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 11.11.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Engineering Manager Niklas Tanila, puh. 050-555 0242, niklas.tanila@rantotek.fi