Painaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Painajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle

     

Sinulla on alan kokemusta painotuotteiden valmistuksesta ja omaat alan peruskoulutuksen. Omaat kokemusta eri työvaiheista, menetelmistä sekä käytettävistä materiaaleista ja erilaisista painotuotteista.

Alan ammattilainen on alansa moniosaaja, jonka on tarvittaessa kyettävä siirtymään tehtävästä toiseen. Tässä tehtävässä sinut perehdytään ja koulutetaan tehtäviin.

Tehtävässä edellytettään järjestelmällisyyttä, huolellisuutta , pitkäjännitteisyyttä ja vastuuntuntoa. Hyvistä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidoista on etua. Samoin tehtävässä vaaditaan hyvää värinäköä, tekniikkatuntemusta erilaisista laitteista.

Työssäsi on tärkeää kiinnittää huomiota koneen toimintoihin, painamistuloksen laaduntarkkailuun ja säätöihin. Työnkuvaan kuuluu myös jälkikäsittelyä.

Olet luonteeltasi oppivainen, aktiivinen ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa, Työ on aluksi tiimityötä mutta valmius itsenäiseen työhön vaaditaan.

Etsimme henkilöä, jolle painajan työ on kunnia asia, tehtävä on perinteinen käsityöläisammatti. Olet kunnianhimoinen ja ylpeä työstäsi.

Tehtävä on kokoaikainen, aluksi työskentelet kauttamme asiakasyrityksessämme ja sen jälkeen siirryt yrityksen omalle palkkalistoille.

Jos kiinnostuit, laita hakemus kotisivuillemme viimeistään 19.5.2019 www.personalhuset.fi. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265441
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere