(Poistunut julkaisusta)

Painaja Painotalo Plus Digital Oy:lle
Painotalo Plus Digital Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019
Painotalo Plus Digital Oy
Painotalo Plus Digital syntyi kahden vahvan ja pitkään alalla toimineen painotalon, Esa Printin ja Kirjapaino Uusimaan yhdistymisen tuloksena syksyllä 2015. Yrityksen taustavoimana on mediakonserni Keskisuomalainen Oyj, johon kuuluu myös naapurimme Mediatalo ESA Oy.

Asiakaslehdet, mainospainotuotteet ja suoramainonta ovat ydinosaamistamme. Meidän mielestämme digitaalisuus on kuitenkin olennainen osa printtiä. Siksi teemme printistä myös digiä, kuten näköislehtiä ja videoita verkkoon. Painotalo Plus Digital – Kavereiden kesken PPD.
Toimenkuva
Nyt on loistava tilaisuus päästä työskentelemään isossa mediakonsernissa.

Eläköitymisen johdota haemme nyt rekrytointina asiakkaallemme Painotalo Plus Digital Oy:lle PAINAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2019. Työtä tehdään vuoroissa.

PPD:llä pääset osaksi mukavaa ja kokenutta työyhteisöä. Asiakkaamme on valmis antamaan sinulle lisäkoulutusta tehtäviin. VMP Lahti hoitaa tässä vain haun ja sopimus tehdään suoraan Painotalo Plus Digital Oy:n kanssa.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta
-Tehtävään liittyvää peruskoulutusta
-Vuorotyövalmiutta
-Hyvää ja reipasta asennetta
-Vastaava kokemus eduksi
Muut tiedot
VMP Lahti toimii Painotalo Plus Digital Oy:n rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Lahden toimisto ma-pe klo 9-15 p. 03873200 tai sähköpostitse lahti@vmp.fi.

Hae tehtävään 16.8.2019 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella, liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen lahti@vmp.fi otsikolla ”Painaja". Huomioithan, että tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea tehtävää pikaisesti.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.08.2019 mennessä.