Paikkausmaalareita
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haemme Kilpilahteen hyvällä asenteella varustettuja

Paikkausmaalareita.

Odotamme hakijoilta työn onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia mm. fyysinen jaksaminen, oma-aloitteisuus ja joustavuus sekä vuorovaikutustaidot. Emme siis hae ammattimaalareita, vaan hyviä kädentaitoja omaavia motivoituneita tekijöitä.  

Tehtävä vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (kurssin suorittaminen onnistuu kauttamme) ja sujuvaa Suomen kielen taitoa.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa haastavan sijainnin vuoksi.

Ole pian yhteydessä raimo.moller@lisapalvelu.net tai jätä yhteystietosi henkilörekisteriimme.


Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498736
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kerava, Mäntsälä, Pornainen, Vantaa