Paikkatietosuunnittelija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Kaupunkitekniikan keskuksessa panostataan tiedolla johtamiseen ja oikean, ajantasaisen paikkatiedon käytettävyys on olennainen osa sitä.

Paikkatietosuunnittelja vastaa yleisten alueiden ja omaisuudenhallinnan rekisterin ja raportoinnin toimivuudesta ja kehittämisestä yhdessä palvelupäällikön ja Infrapalvelut -palvelualueen kanssa.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus / Investoinnit / Ohjelmointi

Työaika: Toimistotyöaika 36h 45min / vko

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotason tutkinto

Tehtävässä edellytetään: Mapinfo- tai QGIS -paikkatieto-ohjelman hyvää osaamista, relaatiotietokantojen ja SQL-kyselykielen perustason osaamista sekä kykyä itsenäiseen työhön ja ongelmanratkaisuun.

Arvostamme: kokemusta Trimble Locus -paikkatietojärjestelmästä, Microsoft PoweBI -raportointijärjestelmästä tai FME -järjestelmästä.

Ohjelmointiyksikkö vastaa Espoon kunnallistekniikan investointien ohjelmoinnista ja omaisuudenhallinnan tietojärjestelmistä ja niiden raportoinnista. Ohjelmointi on noin 15 hengen asiantuntijatiimi, jossa uskotaan itsenäiseen työn tekemiseen. Työskentelemme Otaniemen Tietokylässä hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meillä myös etätyöt ovat sovitusti mahdollisia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1316790
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite