(Poistunut julkaisusta)

Paikkatietoharjoittelija Ympäristö-yksikköön
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.

Finavian Ympäristöyksikkö vastaa lentoasemien ympäristölupaprosessien hallinnasta, koordinoi maahan ja vesiin kohdistuvien päästöjen hallintaa sekä seuraa aktiivisesti ilma-alusten melun ja päästöjen kehittymistä ilmatilan käytön ohjaamiseksi. Lisäksi yksikön vastuualueisiin kuuluvat huolehtiminen lentoasemien toimintaedellytysten turvaamisesta maankäytön osalta sekä ympäristöraportoinnin ja –viestinnän koordinointi

PAIKKATIETOHARJOITTELIJA

Haemme yksikköömme kesätyöhön paikkatietoharjoittelijaa ajalle 1.6. - 31.8.2019 (3 kk:n ajanjakso sovittavissa)

Työtehtäviisi kuuluvat Finavian pilaantuneiden maa-alueiden tutkimustietojen inventointi ja siirtäminen paikkatietokantaan sekä muu ympäristötietojen käsittely ja avustavat paikkatietotehtävät.

Edellytämme, että olet geoinformatiikan, maanmittausalan tai vastaavan loppuvaiheen korkeakouluopiskelija. Tehtävä edellyttää ArcGIS-työkalujen (työasema- ja selainsovellukset) hyvää hallintaa. Muu paikkatieto-osaaminen, ohjelmointitaito sekä kokemus FME-ohjelmistosta lasketaan eduksi. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja kiinnostunut ympäristöasioista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ainutlaatuisessa työympäristössä mukavien työkavereiden joukossa.

Valitusta henkilöstä tehdään suppea turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Kirsi Pitkäranta p. 0207082279

Hae tehtävää 24.2.2019 mennessä täyttämällä oheinen hakulomake. Liitä mukaan ansioluettelosi