Paikkatietoharjoittelija, kesätyö
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

PAIKKATIETOHARJOITTELIJA, KESÄTYÖ

Finavian Ympäristöyksikkö vastaa lentoasemien ympäristölupaprosessien hallinnasta, koordinoi maahan ja vesiin kohdistuvien päästöjen hallintaa sekä seuraa aktiivisesti ilma-alusten melun ja päästöjen kehittymistä ilmatilan käytön ohjaamiseksi. Lisäksi yksikön vastuualueisiin kuuluvat huolehtiminen kestävästä kehityksestä, lentoasemien toimintaedellytysten turvaamisesta maankäytön osalta sekä ympäristöraportoinnin ja –viestinnän koordinointi.
Haemme yksikköömme Paikkatietoharjoittelijaa ajalle 1.6. – 31.8.2020 (3 kk ajanjakso sovittavissa).

Työtehtäviisi kuuluvat Finavian pilaantuneiden maa-alueiden paikkatietokannan viimeistely ja uuden aineiston lisääminen sekä muu ympäristötietojen käsittely ja avustavat paikkatietotehtävät.

Edellytämme, että olet geoinformatiikan, maanmittausalan tai vastaavan loppuvaiheen korkeakouluopiskelija. Tehtävä edellyttää ArcGIS-työkalujen (työasema- ja selainsovellukset) hyvää hallintaa. Muu paikkatieto-osaaminen, ohjelmointitaito sekä kokemus FME-ohjelmistosta lasketaan eduksi. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja kiinnostunut ympäristöasioista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ainutlaatuisessa työympäristössä mukavien työkavereiden joukossa.

Valitusta henkilöstä tehdään suppea turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

HAKEMINEN

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa 6.2.2020 alkaen ympäristöpäällikkö Kirsi Pitkäranta, p. 0207082279

Hae tehtävään 28.2.2020 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot