Paikkatietoasiantuntija
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Löytyykö sinulta kiinnostus paikkatietoon ja asiakasyhteistyöhön? Loistavaa jos näin, sillä haemme nyt paikkatietoasiantuntijaa osaksi tiimiimme työskentelemään paikkatieto FactaMap tuotteen ja asiakaspalvelun parissa julkishallinnon asiakkaille. Järjestelmiemme ansiosta kuntien paikkatieto on laadukkaampaa ja sen hyödyntäminen joustavaa. Tässä on sinulle oiva tilausuus päästä osaksi tätä merkittävää työtä ja sen kehitystä. Tehtävässä pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä ja toimit vahvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Paikkatietoasiantuntijana pääset työskentelemään FactaMap tuotteen käyttäjätuen parissa yhdessä osaavan tiimin kanssa. Paikkatietoasiantuntijana pääpaino on teknisen asiakasympäristöjen tuen ja käyttöönottojen hoitaminen. Tehtävässä pääset kehittämään paikkatietojärjestelmiä ja kouluttamaan asiakkaitamme niiden käyttöön, joten tehtävään kuuluu ajoittain asiakaskoulutuksia ja niiden organisointia. Tehtävässä pääset osaksi vahvasti eteenpäin menevää ja asiakaslähtöistä tiimiä. Työssä tärkeää on asiakaspalveluyhteistyö sekä tekninen osaaminen ja uuden oppimisen halu. Lue lisää FactaMap tuotteesta: täältä

Voit katsoa tulevan kollegasi Ollin uravideon ilmoituksen yläpuolelta ja kuulla lisää paikkatietoasiantuntijan roolista CGI:llä.

Tällä hetkellä teemme vahvasti etätöitä ja voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

•Paikkatieto-osaaminen ja kokemusta ArcGIS ohjelmistosta
•Tietokantaosaaminen sekä hyvät IT-taidot
•Asiakaspalveluyhteistyö ja tekninen osaaminen

Työkokemuksen lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä suomen kielen taito. Katsomme eduksi system specialist- työtaustan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannele Mustonen, +358 40 159 9326 (pois lukien loma-aika 5-25.7)

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 25.7.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten haethan pian.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468342
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku