(Poistunut julkaisusta)

Paikkatietoasiantuntija
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Haemme vahvistusta tiestötiedon organisaatioomme ja etsimme porukkaamme GIS-asiantuntijaa, PointCloud-datan käsittelijää. Paikkatietoasiantuntijana vastaat kerätyn laserskannausaineiston käsittelystä ja aineiston toimituksesta asiakkaille.

Ensisijaisesti toimipisteesi sijaitsee Espoossa, mutta myös muut Destian toimipisteet ovat mahdollisia.

Työ on tietysti vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Arvostamme yhteistyötaitoja ja suunnitelmallisuutta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI). Arvostamme asennetta tarttua asioihin. Sinulle on luontaista huolehtia työt suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivisen työote ja yhteistyötaidot. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Arto vastaa kysymyksiisi ja kertoo lisää

Heräsikö kysymyksiä? Ole yhteydessä yksikön päällikköön Arto Kuskeliniin, puh. 040 5460 126 tai arto.kuskelin@destia.fi, joka vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää tehtävästä.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi GIS-asiantuntijan työ Destialla olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.

Haku päättyy 30. kesäkuuta 2019

 

Työsuhde-edut Destiassa 

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Puhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Henkilöstön muistaminen
  • Lomaosakkeiden käyttäminen
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut