(Poistunut julkaisusta)

Paikkatietoasiantuntija
Kauniaisten kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme vakinaiseen toimeen paikkatietoasiantuntijaa, jonka tehtävänä on kehittää kaupungin paikkatietojen tuotantoa ja ylläpitoa sekä hyödyntämistä ja julkaisemista digitalisoituvan maailman lisääntyviin tarpeisiin.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää paikkatietoaineistojen ja -ohjelmistojen tuntemusta, hyvää tietoteknistä osaamista, vuorovaikutustaitoja sekä kehittämis- ja palveluhenkistä asennetta. Kauniaisissa on käytössä Trimble Locus -ohjelmisto, jonka osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän keskiössä on vastata paikkatietojen tuotannon, hallinnan ja hyödyntämisen kehittämisestä, paikkatietoanalyysien ja paikkatietoon pohjautuvien esitysten laadinnasta, tietokantakyselyistä, paikkatietorajapintojen ylläpidosta ja digitalisoinnin kehittämisestä. Lisäksi paikkatietoasiantuntija on keskeisessä asemassa jo aloitetun 3D-kaupunkimallin tuottamisen ja ylläpidon prosesseissa ja hyödyntämisessä kaupunkiympäristön suunnittelussa.

Tarkempi tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön kokemuksen ja koulutuksen perusteella.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Vakinainen toimi täytetään 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kauniainen on savuton työpaikka.