(Poistunut julkaisusta)

Paikkatiedon käsittelijä, maanmittausalan perustutkinto oppisopimuksella
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Maanmittausalan perustutkinto oppisopimuksella Espoon Otaniemessä.

Ylläpidämme kaupunkimme tarkkoja paikkatietoaineistoja kantakarttaa ja 3D-kaupunkimallia. Katso täältä, mitä ne ovat: https://kartat.espoo.fi/paikkatieto/aineistot.html ja katso video: https://kartat.espoo.fi/3d/citymodel.html

Teemme, myymme ja jakelemme useita muitakin paikkatietoaineistoja, joista sivuillamme kerrotaan lisää. Tiedonkeruuseen käytämme monipuolisesti uutta tekniikkaa.

Tiedonkäsittelytyö on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa sisätyötä.
Meillä pääset heti käytännön töihin käsiksi. Oppisopimuksen ajaksi tehdään määräaikainen työsopimus.

Tavoitteena on, että henkilö voisi työllistyä meille vakinaiseksi valmistumisensa jälkeen. Maanmittausalan perustutkinnon suorittaminen kestää arviolta kaksi vuotta. Osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla ja osa oppilaitoksen lähipäivillä. Tietopuolisen koulutuksen toteuttaa KKTavastia Hämeenlinnassa (https://www.kktavastia.fi/ammattiopisto-tavastia/perustutkinnot/kartoittaja/), joten koulutukseen hakeutuminen edellyttää mahdollisuutta käydä Hämeenlinnassa lähipäivillä.

Työpaikan nimi: Paikkatieto-yksikkö

Työaika: 37 h 20 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Tehtävässä edellytetään 3D-hahmotuskykyä, tarkkuutta, huolellisuutta, kykyä noudattaa ohjeita ja omaksua uusia asioita.

Arvostamme tarmokkuutta ja oppimisasennetta.

Tuotamme hyviä ja ajantasaisia karttoja, mallikelpoista paikkatietoa ja laadukkaita valmiita tuotteita. Paikkatietoaineisto sisältää myös ominaisuustietoa. Ominaisuustiedot tulevat oikeellisina kaupungin yksiköiden ylläpitämistä viranomaisrekistereistä.

Teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun kaupunkien ja muiden alueellisten ja valta­kunnallisten toimijoiden kanssa. Kaikki kartat ovat digitaalisia ja 3D-mallit ovat arkipäivää.