(Poistunut julkaisusta)

Paikkari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Onko sinulla kokemusta paikkauksesta? Tämä tehtävä voi olla juuri sinulle se Oikea! Haemme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin uudis- ja saneeraukohteisiin luotettavia ja ahkeria paikkareita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus paikkarin töistä on edellytys tehtävässä menestymiseen. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä töitä saatetaan tehdä vaihtelevissa kohteissa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät alan johtavien yritysten parissa, ammattitaitoisen HR-tiimin tuen ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 10-vuotta. Palkkauksessa noudatamme rakennusalan työehtosopimuksen mukaista taulukkopalkkaa, joka määräytyy kokemuksesi mukaan. Tarjoamme lisäksi sinulle käyttöösi laadukkaat työvaateet koko työsuhteesi ajaksi. Meille on sydämen asia työllistää juuri sinut. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten käythän täyttämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz

paivi.seitz@workpower.fi


Avainsanat: paikkari, uudiskohde, saneerauskohde, rakennustyö, betoni