(Poistunut julkaisusta)

Paikkari Satakuntaan Poriin
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Etsimme asiakasyrityksellemme Satakuntaan Poriin ammattitaitoista ja luotettavaa PAIKKARIA saneeraus- ja uudiskohteisiin. 

Työntekijöiltä odotamme: 
- oma-aloitteisuutta 
- kokemusta vastaavista työtehtävistä 
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia 
- ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta  - Ammattitaitoa ja hyvää työkokemusta vastaavista tehtävistä

Kyseisestä työstä sekä lukuisista muista avoimina olevista rakennusalan työpaikoista antaa lisätietoa Tarja Kaukonen puh. 0504643446 tai tarja.kaukonen@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

"Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. "