(Poistunut julkaisusta)

Paikkamaalari/pesijä yövuoroon Sandvikille Tampereelle
Sandvik Mining and Construction Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Sandvik on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Tampereen tehtaalla valmistetaan avolouhintalaitteita, tunnelinporauslaitteita, kaivos- ja tuotantoporauslaitteita sekä pultituslaitteita.

Haemme Sandvikin Tampereen tehtaalle tuotanto-organisaatioon tuotantotyöntekijää poralaitteiden pesujen ja paikkamaalausten pariin. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Tehtäväsi

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden pesijänä ja paikkamaalarina nykyaikaisessa tuotantoympäristössä jatkuvassa yövuorossa SU-TO 22:45-6:45 työajalla.

Aiempi kokemus ja/tai koulutus pintakäsittelystä katsotaan eduksi, mutta ei ehdoton edellytys, sillä työsuhde alkaa kaksivuorotyönä, jossa perehdytään pesuhallin työtehtäviin sekä maalaukseen. Perehdytysjakson kesto on noin 2-4 viikkoa, minkä jälkeen siirrytään jatkuvaan yövuoroon. Tärkein edellytys on kyky pystyä työskentelemään itsenäisesti yöaikaan laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus. Tampereen tehdas sijaitsee Myllypurossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lisätietoja/yhteydenotot sähköpostitse janne.tanhua-tyrkko@barona.fi

Haethan tehtävää Baronan sivujen kautta mahdollisimman nopeasti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tarve on akuutti, joten toivomme mahdollisuutta aloittaa työt jo tammikuun aikana.