(Poistunut julkaisusta)

Paikkamaalari Konecranes Finland Oy:lle Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle paikkamaalaria määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Etsimällämme henkilöllä on joko alan koulutus tai vastaavaa työkokemusta ja voimassa oleva työturvallisuuskortti.  Työskentelytavoiltasi olet hyvin oma-aloitteinen ja ahkera. Yksi tärkeimmistä kriteereistä on kuitenkin loistava työnjälki. 
 
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tuotantolinjalla paikkamaalarina. Tulet tekemään asiakkaamme nostovaunuihin pohjamaalauksen ja loppumaalauksen. Tulet myös vastaamaan maalausvaraston inventaariosta ja järjestyksestä.
 
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen suuressa kansainvälisessä organisaatiossa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, alan parhaat välineet sekä loistavat kollegat.
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 8.3.2019. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anita Fokin: anita.fokin(at)adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Paikkamaalari


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin


Toimipaikka:  Hyvinkää