(Poistunut julkaisusta)

Paikkamaalari Kilpilahteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme paikkamaalareita Kilpilahden teollisuusalueen pintakäsittelytöihin. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta pintakäsittelystä, mutta katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuus-/työmaaympäristöstä eduksi. Työsuhde ajoittuu alustavasti huhti-toukokuulle 2020 ja edellyttää kyseisenä aikana kykyä pitkiinkin työpäiviin. Hyvin suoritetut työt voivat avata mahdollisuuden myös kesätöille.

Paikkamaalarina työskentelet parin tai pienen tiimin kanssa vaihtelevissa työkohteissa Kilpilahden teollisuusalueella. Pintakäsittelyn tavoitteena on estää rautarakenteiden altistuminen korroosiolle suorittamalla niille asianmukainen pohjakäsittely, poistamalla epäpuhtaudet sekä suojaamalla pinnat maalikerroksella. Käsiteltävät kappaleet ovat ensisijaisesti jalostamon alueen rautarakenteita, kuten putkistoja, palkkeja, kaiteita, säiliöitä tai muita osia.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta teollisuus- tai työmaaolosuhteissa, kuten rakennustyömaalla työskentelystä, sekä uskallusta työskennellä myös korkeissa paikoissa. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Tehtävään soveltuukin erinomaisesti myös työuransa alkupuolella oleva henkilö, joka on kiinnostunut tekniikan parissa ja teollisuudessa työskentelystä.

Eduksi katsomme B- tai C-luokan ajokortin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää puhutun suomen kielen ymmärrystä sekä kykyä kommunikoida suomeksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja liikkuvan paikkamaalarin työn, jossa pääset työskentelemään ainutlaatuisella ja yhdellä Suomen mielenkiintoisimmista teollisuusalueista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.