(Poistunut julkaisusta)

Paikkamaalari Kilpilahteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme henkilönostimen käyttötaitoista paikkamaalaria Kilpilahden teollisuusalueelle pintakäsittelytöihin. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta pintakäsittelystä, mutta katsomme aikaisemman kokemuksen työmaaympäristöstä eduksi. Työsuhteen kesto on noin 3 - 6kk.

Paikkamaalarina työskentelet parin tai pienen tiimin kanssa vaihtelevissa työkohteissa Kilpilahden teollisuusalueella. Pintäkäsittelyssä on tavoitteena estää rautarakenteiden ruostuminen ja altistuminen muulle korroosiolle suorittamalla niille asianmukainen pohjakäsittely poistamalla epäpuhtaudet sekä suojaamalla pinnat maalikerroksella. Käsiteltävät kappaleet ovat ensisijaisesti jalostamon alueen rautarakenteita, kuten putkistoa, palkkeja, kaiteita, säiliöitä tai muita teräksestä valmistettuja osia. Ajoittain tehtävässä tarvitsee myös operoida kuukulkijaa korkealla olevien rakenteiden saavuttamiseksi. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa klo 7 - 16.30, mutta työn luonteen vuoksi sadepäivistä johtuen viikottaisten työtuntien määrä voi vaihdella.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta työmaaolosuhteissa kuten rakennustyömaalta työskentelystä sekä hieman käyttökokemusta jostain henkilönostimesta ja uskallusta työskennellä korkeissa paikoissa. Tärkeintä kuitenkin on positiivinen ja oma-aloitteiden asenne työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä B tai C luokan ajokortin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää puhutun suomen kielen ymmärrystä sekä kykyä kommunikoida suomeksi.

Tehtävään soveltuu erinomaisesti uransa alkupuolella oleva henkilö, joka on kiinnostunut tekniikan parissa ja teollisuudessa työskentelystä.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan paikkamaalarin työn, jossa pääset työskentelemään ainutlaatuisella ja yhdellä Suomen mielenkiintoisimmista teollisuusalueista.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12 - 13 Baronalta Atte Murto-Koivisto 050 501 2792