(Poistunut julkaisusta)

Paikkamaalari Hyvinkään Konecranesille
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Etsimme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle Paikkamaalaria määräaikaiseen työsopimukseen alustavasti vuoden loppuun, mahdollisesti pidempään.

Etsimällämme henkilöllä on joko alan koulutus tai työkokemusta. Työskentelytavoiltasi olet hyvin oma-aloitteinen ja ahkera. Yksi tärkeimmistä kriteereistä on kuitenkin loistava työnjälki. Työturvallisuuskortti on vaatimuksena ja trukkikortti katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tuotantolinjalla paikkamaalarina. Tulet tekemään asiakkaamme komponentteihin pohjamaalauksen ja loppumaalauksen. Tulet myös vastamaan maalausvaraston inventaariosta ja järjestyksestä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen suuressa kansainvälisessä organisaatiossa, jatkosta on mahdollista keskustella työsuhteen lopulla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, alan parhaat välineet sekä loistavat kollegat.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2019. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, p. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi