(Poistunut julkaisusta)

Paikallisvartijoita työmaakohteeseen (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme: kesätyöntekijöitä paikallisvartiointitehtäviin Pyhäjoelle

Haluatko tulla työskentelemään työmaakohteeseen kesäksi tai jopa pidemmäksi aikaa? Tehtävänä on alueelle pyrkivien ajoneuvojen ja henkilöiden kulunvalvonta, työmaa-alueen, henkilöstön ja rakennusten valvonta ja hälytystehtävien vastaanottaminen ja niihin reagointi tarvittavin toimenpitein. Työtä tehdään 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa.

Edellytämme

Kesätyöntekijöiltä odotamme voimassa olevaa vartijakorttia, työturvallisuuskorttia ja aikaisempaa työkokemusta turvallisuusalalta. Työntekijänä olet oma-aloitteinen työtehtävien hoitamisessa, kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn ja jämäkkä ratkaistessasi vaativiakin erityistilanteita. Olet erinomainen tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja olet motivoitunut työskentelemään karuissakin olosuhteissa ulkona. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävään sekä tarvittavat työvälineet. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen.

Hakuohjeet

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 –kampanjassa!

Alla olevasta linkistä voit lukea viime kesän kesätyöntekijämme mietteitä kesätyöstä Securitaksella.

http://www.securitas.fi/fi/tyopaikat/tyo-securitak...

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/