Paikallisvartijoita Jyväskylään
KV Turva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme Jyväskylään erikseen työhön kutsuttavia vartijoita paikallisvartiointi-toimeksiantoihin.

Omaatko vartijakortin ja kaipailet lisäduunia? Meiltä voisi löytyä paikka juuri sinulle!

Työskentelemme myymäläturvallisuuden parissa laajalla spektrillä, kohdekokonaisuudet vaihtelevat kauppakeskuksista pienempiin yksittäisiin kauppoihin.

Saatat omata aikaisempaa kokemusta myymäläympäristössä työskentelystä tai turvallisuusalalta, mutta sitä emme edellytä, sillä osa paikallisvartioinnin tehtävistämme soveltuu hyvin myös alan uusille osaajille.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Parhaiten pärjäät meillä olemalla oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuuden ja kaupan alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään.

Täytä hakulomake pikaisesti, sillä työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

 

Nevena Ek
Henkilöstösuunnittelija

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504697826
Sähköposti: rekry@kvturva.fi
Sijainti: Jyväskylä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399640
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi