Paikallisvartijoita eri tehtäviin pk-seudulle (kesätyö)
Securitas Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä paikallisvartioinnin moniin eri tehtäviin

Miltä kuulostaisi kesätyö yhdessä monipuolisimmista vartiointimuodoistamme, paikallisvartioinnissa?

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä kulttuurikohteisiin, suurlähetystöihin, finanssialan yrityksiin, teollisuus- ja logistiikkakeskuksiin ja moniin muihin paikallisvartiointikohteisiimme. Osa työtehtävistä on tiimityötä, osa puolestaan itsenäisempää. Paikallisvartijana työskentelet yhdessä kohteessa työvuorosi ajan, ja eripituisia työvuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina 60-120h kolmen viikon jaksoissa. Kesän aikana saatat päästä työskentelemään useammassakin kohteessa Helsingin, Vantaan tai Espoon alueella. Myös Keski-Uudenmaan alueella on tarjolla muutamia kesätyöpaikkoja paikallisvartioinnin parissa.

Paikallisvartijoidemme toimintaympäristöt ovat erilaisia, joten ne voivat tarjota kiinnostavaa vaihtelua kesätyön sisältöön. Tyypillisiä paikallisvartijan tehtäviä voi olla esimerkiksi:

 • asiakaspalvelu, neuvonta- ja opastustehtävät
 • aulapalvelu
 • turvatarkastukset ja kulkulupien tarkistaminen
 • kiinteistön tai alueen turvallisuuden valvonta
 • määräaikaistehtävät kuten avaus-, sulku- ja tarkastuskierrokset
 • tekninen vartiointi turvavalvomoissa (esim. kameravalvovonta, hälytysten käsittely)
 • muut sovitut tehtävät

Paikallisvartiointitehtävissämme on tarjolla paljon sopivia tehtäviä niin uusille, kuin jo aiempaa kokemusta kartuttaneillekin kesätyöntekijöille. Menestyt työssäsi loistavan asiakaspalveluasenteesi, oma-aloitteisuutesi ja reippaan asenteesi avulla kaikkein kiireisimpinäkin päivinä. Tarvitset työssäsi myös ongelmanratkaisukykyä erilaisisissa pulmatilanteissa. Useat asiakkuutemme tai niissä vieraileva asiakaskunta on hyvin kansainvälistä, joten vähintään hyvä englannin kielen taito sujuvan suomen lisäksi on tarpeen. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Kesätyöt alkavat porrastetusti kevään ja alkukesän aikana ja kesätyösuhteen ajankohta voidaan sopia kanssasi joustavasti. Toivomme sinun sitoutuvan kesätyösuhteeseen yhtäjaksoisesti vähintään 2-3 kuukauden ajaksi kesä-elokuun ajanjaksolla. Mikäli haluat työskennellä pidempään, tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa työ jo aiemmin keväällä tai jatkaa pidemmälle loppukesään. 

Tarjoamme 

Edellisten vuosien kesätyöntekijöidemme mukaan parhaita asioita kesätyössä Securitaksella ovat olleet työilmapiiri sekä työn sisältö, ja saman haluamme tarjota myös sinulle. Vartiointialan kesätöiden parissa työlläsi on merkitystä. Saat vastuuta, opit uutta ja kartutat monipuolista työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessakin. 

Tarjoamme sinulle myös vartijan työn edellyttämän väliaikaisen vartijan koulutuksen (kesto 40h, vaatii läsnäoloa) ennen kesätyösuhteen alkua. Koulutuksen voi suorittaa jo etukäteenkin aiemmin keväällä. Työsuhteen alussa ja aina sinulle uuteen työkohteeseen mennessäsi saat työhösi kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen vartiointityön ammattilaisiltamme.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2021-kampanjassa! 

Hakuohjeet

Kesätyö- ja vartijakurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä kurssipaikan aikatauluusi parhaiten sopivaan vartijakoulutukseen. Lähetä siis hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja:
Petra Åberg: petra.aberg@securitas.fi / 040 358 4027
 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1412471
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Tuntityö
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa
 • Lisätietoja antaa: petra.aberg@securitas.fi