(Poistunut julkaisusta)

Paikallisvartijoita eri tehtäviin (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä paikallisvartioinnin moniin eri tehtäviin

Miltä kuulostaisi kesätyö vaikkapa museoiden vartiointitiimissä? Vai kiinnostaako sinua turvatarkastustehtävät yritysturvallisuuden parissa? Sopisiko sinulle tekninen valvomovartiointi tai ehkä perinteisempi teollisuusvartijan työ? 

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä kulttuurikohteisiin, suurlähetystöihin, finanssialan yrityksiin, teollisuus- ja logistiikkakeskuksiin ja moniin muihin paikallisvartiointikohteisiimme. Osa työtehtävistä on tiimityötä, osa puolestaan itsenäisempää. Paikallisvartijana työskentelet yhdessä kohteessa työvuorosi ajan ja eripituisia työvuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina 60-120h kolmen viikon jaksoissa. Kesän aikana saatat päästä työskentelemään useammassakin kohteessa Helsingin, Vantaan tai Espoon alueella. Myös Keravan suunnalla on tarjolla muutamia kesätyöpaikkoja.

Toimintaympäristöt ovat erilaisia, joten ne tarjoavatkin kiinnostavaa vaihtelua kesätyön sisältöön. Tyypillisiä paikallisvartijan tehtäviä voi olla esimerkiksi:

  • asiakaspalvelu, neuvonta- ja opastustehtävät
  • turvatarkastukset ja kulkulupien tarkistaminen
  • tekninen vartiointi turvavalvomoissa (esim. kameravalvovonta)
  • määräaikaistehtävät kuten avaus- ja sulkukierrokset tai tarkastuskierrokset
  • muut sovitut tehtävät

Menestyt työssäsi loistavan asiakaspalveluasenteesi, oma-aloitteisuutesi ja reippaan asenteesi avulla kaikkein kiireimpinäkin päivinä. Ajoittain tarvitset työssäsi myös napakkuutta ja arkijärkeä erilaisten pulmatilanteiden ratkomiseksi. Useat asiakkuutemme tai niissä vieraileva asiakaskunta on hyvin kansainvälistä, joten vähintään hyvä englannin kielen taito sujuvan suomen lisäksi on eduksi.

Kesätyöt alkavat porrastetusti kevään ja alkukesän aikana. Toivomme sinun sitoutuvan työskentelemään yhtäjaksoisesti 2-3 kuukauden ajan, mutta halutessasi voit työskennellä pidempäänkin. Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2020-kampanjassa!  

Edellisten vuosien kesätyöntekijöidemme mukaan parhaita asioita kesätyössä Securitaksella ovat olleet työilmapiiri ja työn sisältö. Vartiointialan kesätöiden parissa saat vastuuta, opit uutta ja kartutat monipuolista työkokemusta, josta hyödyt varmasti tulevaisuudessakin. 

Tarjoamme sinulle myös vartijan työn edellyttämän väliaikaisen vartijan koulutuksen (kesto 40h) tai vartijan koulutuksen (kesto 80h) keväällä ennen kesätyön alkua. Työsuhteen alussa ja aina sinulle uudessa työkohteessa saat työhösi kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen vartiointityön ammattilaisiltamme.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.  

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Kesätyö- ja vartijakurssipaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mitä nopeammin haet, sitä nopeammin varmistat kesätyösi sekä paikan sinun aikatauluusi parhaiten sopivaan vartijakoulutukseen.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi