(Poistunut julkaisusta)

Paikallisvartija/Järjestyksenvalvoja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsitkö lisätyötä tai työtä esimerkiksi opiskelun oheen?

ISS Palvelut etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia paikallisvartijoita/järjestyksenvalvojia/aulavartijoita pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme turvallisuudesta asiakaskohteissamme päivittäisessä toiminnassa sekä erilaisissa tapahtumissa. Päivittäiset tehtäväsi koostuvat mm. valvonnasta, asiakaspalvelusta ja opastamisesta. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työ ajat sijoittuvat niin arkipäiville kuin viikonlopuille pääsääntöisesti klo 07-22 välille, toivomme joustavuutta työaikojen suhteen ja pyrimme tarjoamaan työtä toiveidesi sekä elämäntilanteesi mukaan.

Edellytämme sinulta voimassa olevaa vartijakorttia ja/tai järjestyksenvalvojan korttia sekä työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoa. Erityisesti arvostamme iloista asiakaspalveluasennetta, tilanteenlukutaitoa sekä joustavuutta mukautua erilaisiin työtehtäviin. Tehtävään soveltuva turvallisuusalan koulutus (VAT/ TVEAT) katsotaan eduksi.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun ja henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi yhteensovittamiseen. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme ja huolehdimme, että työssäsi tarvitsemasi taidot ovat ajantasaiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin kello 8-9 palvelupäällikkö Jaakko Hankkila, puh. 050 439 2235, palvelupäällikkö Petteri Nousiainen, puh. 050 591 8876, palvelupäällikkö Otto Salonen, puh. 050 478 2478  sekä tuotepäällikkö Jami Tuomaala, puh. 050 478 2242.

Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2019. Käsittelemme hakemuksia joustavasti jo haun olleessa auki.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/