Paikallisvartija
Avarn Security

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Vietä kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienaa samalla rahaa! AVARN Securityllä sinulla on mahdollisuus tutustua turvallisuusalaan mukavien sekä osaavien työkavereiden kanssa. 

Haemme Pudasjärvelle osa-aikaista kesätyöntekijää paikallisvartijan tehtävään. Työtehtävä on määräaikainen ja sijoittuu touko-syyskuun välille.


Millaista on työ turvallisuuden parissa?

Turvallisuustyössä keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti ja valppaasti toimien. Taustatukenasi ovat tsemppaava esimies, 24/7 hälytyskeskus sekä mukava työyhteisö.


Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Lisäksi edellytämme 

  • voimassa olevaa vartijakorttia
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Tehtävään valitulle tulemme teettämää turvallisuusselvityksen, jonka läpäiseminen on ehto työsuhteen alkamiselle.


Eduksesi katsomme

  • aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta
  • koulutukset turvallisuusalalta
  • muun kielitaidon
  • voimassa olevan B-ajokortin


Mitä tarjoamme?

Meillä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja monipuolinen työterveyshuolto. 

Lisäksi tarjoamme monille kesätyöntekijöille vakituista työtä kesän jälkeen koko- tai osa-aikaisesti, opiskelujen oheen tai vaikkapa keikkaluontoiseksi työksi. AVARN Securityllä etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.avarn.fi/avarn/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 15.3.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Henri Säkkinen, henri.sakkinen@avarn.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot