(Poistunut julkaisusta)

Paikallisvartija turvavalvomoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Oletko tarkkasilmäinen vartija, jolta löytyy myös erinomainen asiakaspalveluasenne?

Haemme nyt VARTIJAA turvavalvomoon Helsinkiin.

ISS Turvallisuuspalvelumme perustuu kokonaisturvallisuusajatteluun. Tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan turvallisuusasiantuntijuuden, räätälöimme kiinteistöille sopivat mallit turvallisuudesta huolehtimiseen sekä johdamme ja tuotamme palvelun. Turvapalveluissamme tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky ja kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.

Turvavalvomontehtävässä toimit osana asiakkuusorganisaatiotamme ja vastaat asiakaspalvelusta sekä varmistat kiinteistöjen turvallisuuden. Tehtävässä työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin klo 06.00-19.00 välille. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä vastaat kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin sekä asiakaspalvelutehtävistä ja kulunvalvonnasta. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa.

Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista vartiointi-, valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä, alalle soveltuvaa turvallisuusalan koulutusta sekä voimassa olevaa vartijakorttia. Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä.

Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa tehtävässä on 2.2.2020 saakka.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/