(Poistunut julkaisusta)

Paikallisvartija Kirkkonummelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä siivousalan murroksessa. Päivitimme vuoden 2020 alussa nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T: läisiä on jo yli 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tule meidän remmiin mukaan! 

 

L&T: llä pidetään huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä - tule meidän kanssa tekemään parempaa huomista! Etsimme avainasiakkuuteen


REIPASTA PAIKALLISVARTIJAA

 

vakituiseen ja osa-aikaiseen tehtävään. Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaallamme valtionhallinnan alaisessa kohteeseessa. Tehtäviisi kuuluvat valvonta- ja turvallisuustyöt asiakaskohteessamme. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa vartijakorttia. Työajat ovat ma-pe klo. 9.00-16.00 ja viikonloput ovat pyhitetty vapaa-ajallesi! Tehtävän palkkaus on vartiointialan TES:n mukainen. Työt pääset aloittamaan heti 1.4.2020.

Emme suinkaan odota sinulta 50-vuoden työkokemusta ja kymmentä tutkintoa, vaan

 

vähintään noin 2-vuodelta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli alan tutkinto löytyy ässänä hihasta, niin se on täysin eduksesi! Tämän päivän vartijalta odotamme myös hyviä IT-taitoja - eli et mene solmuun perus-ohjelmien kanssa. Työ sisältää vaihtelevia ja vaativia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Tulet kohtaamaan työssäsi myös muun kielisiä asiakkaita, joten kaikista kielistä on sinulle hyödyksi. Eniten arvostamme kuitenkin tarmokasta asiakaspalveluasennetta ja motivoitunutta otetta työhön! 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivous- ja tukipalveluiden organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea uramahdollisuuksia! Lue meistä lisää työnantajana tästä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana

 

Huomaathan, että koronaviruksesta johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme haastattelut toistaiseksi virtuaalisesti: puhelin- ja videohaastatteluina.

 

Hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme! 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.