Paikallisvartija Inex Partners logistiikkakeskus
Reila Turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta. Toimintamme laajentuessa tarvitsemme lisää porukkaa laittamaan kanssamme asiat Reilaan.

Tällä hetkellä rekrytoimme paikallisvartijoita Inex Partnersin logistiikkakeskukseen Sipooseen. Tehtävänä on valvoa logistiikkakeskuksen turvallisuutta ja ajoneuvoliikennettä. Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilla on ennakkoluuloton, uudistushaluinen ja positiivinen asenne vartijan työtä ja työkavereita kohtaan. Mikäli sinulla ei vielä ole vartijan koulutusta, Reila Palvelut Oy järjestää vaadittavat kortit ja koulutukset kuntoon. Työnteon aloittaminen on mahdollista jo viikon kurssin jälkeen. Työ sopii eri elämäntilanteisiin, olet sitten kokoaikaista työtä vailla tai esimerkiksi opiskelija: voit itse vaikuttaa siihen, paljonko teet töitä viikossa ja mihin vuorokauden aikaan.

Kiinnostavan työn lisäksi saat Suomen parhaat henkilöstöedut, joihin voit tutustua täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Mikäli et asu vielä pääkaupunkiseudulla, pyrimme auttamaan asuntojärjestelyissä.

Pistä hakemusta tulemaan ja liity mukaan kasvavaan turvallisuuspalveluiden yhteisöön. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.

Reilassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin.

Löydä itsesi ja tienaa tonni ylimääräistä aloittamalla työt Reilassa! Jos et itse ole juuri nyt kiinnostunut, vinkkaa kaverille, maksamme vinkkipalkkion!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1298895
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo, Uusimaa