(Poistunut julkaisusta)

Paikallisjohtaja/Local Manager - Jyväskylä
Oy Kellfri Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Kellfri on laajan valikoiman tarjoava, edullisten ja laadukkaiden Ruotsissa suunniteltujen maatalouden työvälineiden tarjoaja. Konseptista valmiiseen tuotteeseen ulottuvan laadunvarmistuksen kautta autamme asiakkaitamme heidän ydintoiminnoissaan.Kellfrin toiminta perustuu asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kunnioittamiseen. Kiinnostumalla aidosti asiakkaidemme prosesseista, pystymme jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen. https://www.kellfri.fi
Etsimme nyt Kellfrille monipuolista yritystoiminnan osaajaa paikallisjohtajan tehtävään vastaamaan yrityksen liiketoiminnasta kokonaisvaltaisesti Suomessa. Yksikkö sijaitsee Jyväskylän Leppävedellä. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan Kellfrin kanssa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja ensimmäiset haastattelut tullaan järjestämään viikolla 5. 

Mitä etsimme?

Paikallisjohtajana sinulla tulee olemaan kokonaisvaltainen vastuu Suomen yksikön liiketoiminnasta. Etsimämme henkilö omaa yrittäjämäisen työotteen sekä halun ottaa vastuuta ja vastata asioista itsenäisesti. Olet maanläheinen, kädet savessa työtä tekevä persoona etkä pelkää liata käsiäsi. Asiakaslähtöisyys tulee sinulta luonnostaan ja olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaiden parissa.  Toivomme taustasi olevan tekninen ja/tai myynnillinen ja sinun omaavan aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi myyntipäällikön tehtävistä tai muista myynnin tehtävistä. Ymmärrät asiakaspalvelu- ja myyntityön lainalaisuudet ja olet valmis ottamaan vastuuta operatiivisesta toiminnasta. Tehtävässäsi tarvitset sujuvan suomen lisäksi englannin kieltä raportoidessasi Ruotsin pääkonttorille ja esimiehellesi. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.

Vastuualueenasi ovat

Tehtävässäsi paikallisjohtajana sinulla on kokonaisvastuu Suomen yksiköstä, pitäen sisällään budjettivastuun lisäksi henkilöstöön, myyntiin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Viikoittainen tekeminen painottuu asiakastyöhön ja asiakasrajapinnassa toimimiseen sekä myyntiin. Ohjaat ja tuet henkilöstöä kohti myynnillisiä tavoitteita ja osallistut myöt itse aktiivisesti käytännön myyntityöhön. Vastaat osaltasi markkinoinnin tehtävistä paikallisesti ja valmistelet tähän liittyvää materiaalia. Erityisesti sesonkiaikaan touko-heinäkuussa olet päävastuussa alan messujen käytännönjärjestelyistä ja osallistut näihin itse aktiivisesti. Tehtävässäsi tulet toimimaan paikallisena esimiehenä kahdelle henkilölle.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja haastavan toimenkuvan, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä sekä saada vastuuta ja vapautta hoitaa roolia ja Suomen yksikköä itsenäisellä otteella. Pääset näkemään liiketoiminnan osa-alueita laajasti ja oppimaan paljon myös hallinnollisesta työstä. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi