(Poistunut julkaisusta)

Paikallinen yritysmyyjä
Telia B2B

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Paikallinen yritysmyyjä, Telia B2B, Helsinki

Sytytkö sinä myyntityöstä? Tule mukaan oman alueesi yritysmyyjäksi! 

Me olemme Telia, New Generation Telco. Luomme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja olla yhteydessä toisiinsa missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat toimintamme ytimessä, lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä ydintämme lähellä olevilla alueilla, kuten TV & Media, Internet of Things, datakeskukset, älykäs liikenne tai Digital Identity. Osana tätä matkaa uudistamme ja kehitämme tapaamme toimia talon sisällä.  

Mikäli olet elementissäsi myyntityössä ja mietit seuraavaa askelta urapolullasi, olet löytänyt etsimäsi! Rakennamme Suomen kovinta yritysmyynnin konseptia ja haemme nyt laajentuvaan asiantuntijajoukkoomme yritysmyyjiä vastaamaan Telian yritysmyynnistä ja asiakkuuksista paikallisesti. Etsimämme henkilöt ymmärtävät pitkäjänteisten asiakassuhteiden merkityksen ja hallitsevat asiakastyön ensikohtaamisesta aina after sales -palveluihin saakka. Etsimme nyt useaa paikallista yritysmyyjää vastaamaan oman alueensa yritysmyynnistä. 

Mistä tässä on kyse?

Paikallisen yritysmyyjän tehtävänkuvaan kuuluvat tapaamisten sopiminen, käynnit asiakkaalla, ratkaisujen myynti sekä suurien kokonaisuuksien hallinta.

Myytäväksesi saat erinomaisen laajan tuotevalikoiman, josta löytyy jokaisen yrittäjän tarpeisiin laadukkaat ratkaisut. Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja haastavan roolin, sekä hyvät etenemismahdollisuudet ja urapolun Telialla. Erittäin kilpailukykyinen palkka muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Toivomme sinulta

Ratkaisukeskeisenä myyjänä olet päämäärätietoinen, oivallat asiakkaan tarpeet ja osaat ratkaista ne proaktiivisella tavalla. Onnellinen asiakas on sinulle sydämen asia. Haasteet ja tulostavoitteet näet mahdollisuutena eikä paineen alaisena työskentely aiheuta sinulle liikaa harmaita hiuksia.

Kyky ymmärtää asiakkaasi toimintaympäristöä ja yrittäjyyden arkea sekä itseohjautuva, vastuullinen työote ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömiä. Helposti lähestyttävyys, erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky keskustella luontevasti yrityspäättäjien kanssa sekä hyvä ihmistuntemus auttavat sinua onnistumaan työssäsi päivittäin.

Pääsääntöisesti töitä tehdään arkityöaikoihin, mutta tarvittaessa työtä on satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Paikallisen yritysmyyjän rooliin edellytämme yritysmyynnin taustaa sekä ajokorttia ja omaa autoa. Tehtävään valituksi tuleminen saattaa edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Helsinki

Työaika: Kokoaikainen

Palkka: Pohjapalkka + provisio (tavoiteansiotaso n. 4000e)