(Poistunut julkaisusta)

Päihdepalvelujen päällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Tehtävän kuvaus

Psykiatria- ja päihdepalvelut vastaa Helsingin psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta, päihdepalveluista, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ja asunnottomien tuetusta asumisesta sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksestä.

Palveluitamme käyttää noin 32 000 helsinkiläistä ja henkilökuntaa meillä on 1400. Olemme osa Helsingin terveys- ja päihdepalvelut- palvelukokonaisuutta. Terveys- ja hyvinvointikeskuksissa tarjoamme yhdessä muiden sote-toimijoiden kanssa asiakkaillemme kattavat ja heidän tarpeidensa mukaiset palvelut integroidusti.

Haemme päihdepalveluillemme päällikköä.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisten päihdepalvelujemme johtaminen ja kehittäminen Helsingin kaupunkistrategian mukaisesti. Henkilökuntana on 310 sote-ammattilaista ja työyksiköitä on 18 - haittoja vähentävästä työstä erilaisiin kuntoutusmuotoihin.

Työssäsi vastaat yksikkösi palvelutuotannosta, sen kyvykkyydestä tulevaisuuden haasteissa, ja nivoutumisesta muihin sote-toimijoihin erityisesti terveys- ja hyvinvointikeskusverkostossa.
Tehtäviisi kuuluu lisäksi ostopalvelujen seuranta ja ohjaus. Päihdepalvelujen rakenne ja toimintatapa on uudistettu toipumisorientaatiomallin mukaiseksi ja sen edelleen kehittäminen ja vakiinnuttaminen jatkuu yksikössäsi. Tehtävässä on hieno mahdollisuus olla mukana uudistamassa sosiaali- ja terveyspalveluja isossa mittakaavassa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-165-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haastattelut ovat keskiviikkona 3.6. klo 9-12 ja perjantaina 5.6 klo 9-12. Haastattelun jälkeen kärkihakijat ohjataan henkilöarviointiin.


Kelpoisuusehdot:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Hoitaaksesi tehtävää menestyksekkäästi sinulla tulee olla päihdepalvelujen, hallinnon ja johtamisen osaamista sekä kyky hahmottaa päihdepalvelut suuremmassa sote-kuvassa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mikko Tamminen, psykiatria- ja päihdepalvelujen johtaja p. 050 339 5858, mikko.tamminen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi